lauantai 1. joulukuuta 2007

7

Olen onnistunut hankkimaan itselleni flunssan, yllätys... Viimeisten kuukausien aikana olen hommannut itselleni yhden pitkittyneen kuumetaudin/flunssan, enkä halua sen toistuvan. Joten... Täytyy ottaa rauhallisesti. Ahdistaa kun en ole ehtinyt hankkimaan kuntoa edellisenkään taudin jäljiltä, ja nyt täytyy ottaa rauhallisesti ja ainoastaan kävellä!
Kävelen yleensä hurjan paljon, siis ihan muuten vaan. Lisäksi terveenä olen tehnyt 100 vatsalihasta plus selkiä ja ajanut kuntopyörällä (nopeasti) sadan kalorin edestä vähintään viisi kertaa viikossa, lähes joka päivä.
Tosiaankin, sen edellisen kaksi viikkoa kestäneen taudin jäljiltä kunto on nolla. Tanssitunnit jäivät, ähs. Olisi tarkoitus aloittaa tammikuussa uudestaan, ainakin ajatuksena olisi saada edes kohtalainen kunto siihen mennessä! Mutta ei onnistu sairastellessa. Pöh.

Hmm. Tämä tyttö menee sitten nukkumaan kello 0:00, eikä jää tähän jumittamaan...

Tälle päivälle antaisin arvosanaksi 7. Ei täysin kehno, mutta aamu ja iltapäivä menivät sanoisinko perseelleen. Alkoi tuleva viikko ahdistamaan ja jäädyin angstausasteelle. Olin tekemättä mitään, ja sehän on toisinaan varsin epämiellyttävää.

Ei kommentteja: