torstai 28. helmikuuta 2008

Suhteellisen naurettavaa

Minulla on huono omatunto vähän kaiken aikaa; syömisestä, mutta myös syömättömyydestä, siitä etten ole harjoittanut rasittavaa liikuntaa, mutta myös siitä, että liikuntakiellostani huolimatta haluaisin niin tehdä. Tottakai minulla on huono omatunto siitä etten ole koulussa, mutta koulussa ollessani taas tunsin syyllisyyttä siitä, että jouduin esittämään roolia, ehjempää kuin olinkaan. 
Eniten itseäni häiritsee se, kuinka paljon huolta aiheutan läheisilleni, kun en osaa elää normaalia elämää... Paitsi entä jos osaankin? Entä jos vain yritän mennä sieltä missä aita on matalin eläessäni tätä syrjääntyneenpää elämää?

Tuollaisia fiiliksiä on päivittäin, mutta joinain päivinä huono omatunto valtaa koko pääkoppani. Se vaan hiipii mieleeni joka käänteessä. Esimerkiksi, kun lähetän kaverilleni viestin (=häiritsen?), tai kun olen jättänyt toisen huoneen valot yksin palamaan, tai jos käyn kaupassa monena päivänä peräkkäin, tai jos käytän suihkussa kuumaa vettä. Joskus tunnen itseni ikäväksi ihmiseksi, kun ohitan esimerkiksi jonkun vanhuksen tai muuten liikuntarajoitteisen ihmisen nopein askelin. Toisinaan osaan kyllä lytätä tuollaiset ajatukset heti niiden synnyttyä, mutta ihmettelen miten sellaisia edes syntyy...

2 kommenttia:

leander kirjoitti...

saanko kysyä tän kaikista ärsyttävimmän kysymyksen kaikista: paljon painat?

Ei tartte vastata, mut aattelin kokeilla kuitenkin.

konvehti kirjoitti...

Voin vastata, koska tiedän itse, että on ärsyttävää lukea blogia (siis tästä aiheesta...) jos ei tiedä yhtään kirjoittajan painoa. Kuulostaapa tyhmältä, mutta totta se on.


Joten;
paino: 48 kg
pituus:167.5 cm
BMI: 17.1