perjantai 4. tammikuuta 2008

Kalorilaskuri

Aloitin taas kalorilaskurin käytön... Vaikka tiedän hyvin, että se tulee aiheuttamaan ahdistusta iltaisin päivän saldoa tarkistellessa. Syyskuussa rekisteröidyin kalorilaskuripalveluun, ja se johti siihen että itse asettamani säännöt tiukentuivat entisestään, esim. moni tuote muuttui sen myötä 'kielletyksi' jne. ja koko ajan piti olla koneen ääressä laskemassa kaloreita... Lupasin itselleni, etten enää käyttäisi sitä... Nyt sitten tyhmänä hetken mielijohteesta aloitin käytön taas!

Toisaalta tänään huomasin, että se voi olla (joinain päivinä) paranemisen kannalta myönteinenkin juttu. Kuten tänään. Olisin syönyt huomattavasti vähemmän, ellen olisi tarkistanut kalorimääriä, vaje jäi ensin sen verran suureksi. Noh, iltapala oli aika tuhti, ja jostain syystä vatsa turposi ja oli kipeä, mikä ei tuntunut yhtään kivalta. Meinasi huono omatunto hiipiä mieleen, vaikka vaje oli edelleen aika huomattava (enkä ollut edes ilmoittanut liikunnalla kulutettuja kaloreita)... Lähdin koiran kanssa kunnon iltalenkille ja olo tuli mukavammaksi. Nyt pitäisi vaan miettiä että onko kalorilaskurista enemmän hyötyä vai haittaa - siis paranemisen kannalta...


Voi paska, kello on paljon. Huomenna pitäis herätä jotenkin ajoissa, jotta saisi kaikki ateriat tungettua yhteen päivään... Ähs. Pitää lopettaa.

Ei kommentteja: