torstai 26. kesäkuuta 2008

Raporttia

Tähän väliin voisi pistää pientä raporttia. Juhannus oli syömisten suhteen siedettävä, syötyä tuli omasta mielestäni tietysti liikaa mutta ahmisesta ei ollut kyse missään vaiheessa. Melkein viikko tuli oltua veljen mökillä ja yritin siinä sitten sopeutua niiden ruokarytmiin (ei huvittanut aiheuttaa minkäänlaista ylimääräistä hämminkiä): kaksi lämmintä ruokaa päivässä! Desimittakaan ei ollut yhtä kovassa käytössä kuin kotosalla.

Alkuviikosta alkoi huoleton suhtautuminen ruokaan hieman ahdistaa ja tämä viikko on mennyt kontrolloidummin. Eilen pääsin vihdoin viimein vaa'alle, enkä tykkää eilisestä luvusta... Ajoin sitten ahdistukseeni 10 kilsaa kuntopyörällä ja tämä päivä on mennyt... niukasti. Lauantaina olisi yhdet juhlat ja päätin sitten asettaa itselleni painorajan, eli jos se on alitettu lauantaiaamuna, yritän syödä kesteillä kuten kuka tahansa muu. Ensiviikkona yritän saavuttaa kohtuuden, ei tälläistä säätöä mutta ei erityisiä herkuttelujakaan.


Tänään olen ollut väsynyt, laiska. Superepäsosiaalinen olo, joten en tiedä mitä minä ulkona tekisin. Toisaalta huono omatunto tälläisestä lahnailusta, jonnekin pitäisi mennä. Tuntuu, että en elä ruoka-aikojen välillä lainkaan, elämäni vaan lipuu ruokailusta toiseen. Syön - odotan - syön - odotan - syön - odotan - syön ja houkuttelen itseni nukkumaan aamupala mielessäni.

Ei kommentteja: