torstai 31. heinäkuuta 2008

Summer 'n shoes


Vihdoin olen saavuttanut jonkinlaiset kesäfiilingit. Ehkä se johtuu tulevan viikonlopun festarireissusta, osin varmasti ilmasta ja voipa olla, että tuo tanssikin on kohentanut mun mielialaa. Liikunnasta ei ole tarvinnut ahdistua, kun sitä tulee joka päivä vedettyä itsensä piippuun tunnilla melkein huomaamatta, kun se on niin hauskaa (ja haasteellista).
Huomisen tunnin jälkeen onkin puolet kurssista käyty, käsittämätöntä. 
Polvessa on järkyttävä mustelma, onnistuin eilen kolauttamaan sen lattiaan yhden jos toisenkin kerran. Jalat ovat tänään ilmaisseet vähemmän vastarintaa kuin eilen ja toissapäivänä, lihakset alkavat pikkuhiljaa heräilemään unenpöppöröstä. Eikä jumitus ole tunneilla tuntunut juuri ollenkaan. Repäsin eilen ja menin ostamaan kengät juuri tuota tanssia varten, stylet varsilenkkarit (laji on sellainen, että mielummin tasapohjaiset varsilenkkarit yms. kuin tanssilenkkarit). Tykkään niistä hirmuisesti, ne olivat yllättävän halvat ja sopivat väriltään mun tanssitamineisiin. Hehkuti hehkuti... Nyt ei ole varaa juuri mihinkään, mutta törmäsinpä tänään elämäni converseihin (niin, monennetkohan 'elämäni converset' ne olivat), juuri kun olen luullut päässeeni converse-pakkomielteestäni eroon! Fyrkkaa ei ole näkyvissä missään, varsilenkkaritkin ostin lainaamalla mammalta.
Jotenkin uskon, että toi tanssi voisi vielä joskus saada mut balanssiin, syömiset sun muut. On helpompi syödä esimerkiksi päivällistä, kun tietää, että sitä energiaa todellakin tarvitsee. Ja proteiinia.
Ja mikä tärkeintä, mä nautin siitä. En vain uskottele itselleni niin kalorien poltto mielessäni, kuten vaikka lenkkeillessäni. Tietysti ajattelen tanssissa palavia kaloreita, mutta en tanssi ensisijaisesti niiden takia.

Ei kommentteja: