maanantai 10. maaliskuuta 2008

Siskonmakkarat ja muuta

Hmmp. Aika mukava päivä.
Sisko oli täällä majailemassa, joten aamupalalla oli seuraa, mikä oli siis hyvä juttu! Se lähti joskus puolen päivän aikaan, ja mä lähdin päiväkävelylle koiran kanssa. Keväistä! Jopa siinä määrin, että puin ylleni uuden trenssin ja otin käyttöön keveämmät kengät.

Tein ehkä turhankin keveää päivällistä, mutta hyvää se oli, oikeasti. Kirkas kasviskeitto, johon heitin papuja proteiinejä haeskellen. Muutenkaan en ole tänään tankannut ihan kuten pitäisi, mutta yritän nyt kunnostautua... Samalla lailla kun joskus pitää herkkupäiviä, olisi kiva saada joskus pitää myös päiviä, jolloin saisi hyvällä omallatunnolla syödä vähemmän. Mutta eihän se ole tervettä, ei.

Jalkaan sattuu. Yritän kuitenkin lenkille tänään, tekee hyvää mielelle.

---

Niinjoo. Olen toki lueskellut myös syömishäiriöön liittyviä kirjoja, nyt menossa Siskonmakkarat - Miltä syömishäiriö tuntuu?-kirja, toimittanut Laura Hakala. Sisältää siis syömishäiriötä sairastaneiden ja heidän läheistensä kirjoituksia. Paras sh-kirja, jonka olen tassuihini saanut!
Toinen mitä suosittelen, varsinkin parantumiseen pyrkiville, on Lupa syödä, kirjoittanut Gisela van der Ster. Ei-niin-parantumismyönteisillekkin ihan hyvää luettavaa, sisältää paljon tietoa ravitsemuksesta ja esimerkiksi apua ahmimisen estoon.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

hei, itsekin sairastunut ja toipumassa olne. kutsun sin sivuilleni vaikka et olisikaan toipumassa tai sitä haluamassa.
Toivoisin että löytäisit sen halun, itselläni meni noin 6 vuotta ennenkuin muutos alkoitapahtua ja vin sanoa että se kannatti.

http://lasilintu.suntuubi.com